Over de school

’t Blokhuus is een basisschool voor neutraal bijzonder onderwijs voor ieder kind. In schooljaar 2018-2019 wordt ‘t Blokhuus bezocht door circa 260 leerlingen. Voor alle informatie omtrent onze school verwijzen wij u graag naar onze Schoolgids. Heeft u verdere vragen of wilt u onze school met eigen ogen bekijken?
Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom!

Locatie

’t Blokhuus bevindt zich aan de Frans Tromplaan, een doorgaande weg in een rustige en groene wijk in Hoevelaken. De verkeerssituatie in de buurt wordt gekenmerkt door smalle straten en weinig parkeergelegenheid. Wij vragen onze leerlingen daarom lopend of met de fiets naar school te komen.

Gebouw

’t Blokhuus beschikt over elf leslokalen, een technieklokaal, een speellokaal annex aula, een teamruimte, een werkkamer voor onder andere individuele begeleiding van leerlingen door de remedial teacher, een werkkamer voor de directie, drie spreekkamers, een ruime ontvangsthal en een flinke kelder. Buiten bevinden zich drie pleinen (twee pleinen voor groep 3 t/m 8 en het aparte pleintje voor groep 1 en 2 en de peuters van Prokino).]

slider-2
“Je leert niet voor school maar voor het leven”