Openbare basisschool Amersfoort

Bent u op zoek naar een openbare basisschool in Amersfoort en omgeving? ‘t Blokhuus is gevestigd in Hoevelaken, vlakbij Amersfoort. Onze openbare basisschool is een school op neutrale grondslag en toegankelijk voor ieder kind. Ons onderwijs biedt maatwerk voor iedere individuele leerling. We vinden het belangrijk een heldere structuur te geven, een veilig klimaat en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Voor een originele en betrouwbare openbare basisschool in de buurt van Amersfoort, bent u bij ‘t Blokhuus aan het juiste adres.

Een openbare basisschool met neutrale grondslag

‘t Blokhuus is een openbare basisschool in de buurt van Amersfoort en heeft een neutrale grondslag. Dit houdt in dat wij openbaar onderwijs bieden voor ieder kind. Dus bent u op zoek naar een openbare basisschool in Amersfoort en omgeving? Dan is uw kind bij ons welkom. Bij ‘t Blokhuus is iedereen gelijkwaardig, we maken geen onderscheid in levensbeschouwelijke en maatschappelijke stromingen. Respect en open staan voor elkaar staat bij ‘t Blokhuus centraal.

Openbare basisschool Amersfoort

Veilig klimaat voor onze leerlingen

‘t Blokhuus is een openbare basisschool in Amersfoort en omgeving waar gericht wordt op het individu. Wij kijken per individu wat er nodig is voor een optimale ontwikkeling. We zorgen ervoor dat kinderen maar ook ouders en verzorgers zich gehoord en gezien voelen. Bij ons vindt u een openbare basisschool in Amersfoort en omgeving waar een veilig klimaat heerst voor de leerlingen. 

Over onze locatie vlakbij Amersfoort

‘t Blokhuus is een openbare basisschool in de buurt van Amersfoort. Wij bevinden ons in Hoevelaken aan de Frans Tromplaan. Dit is een rustige en groenrijke buurt. Het gebouw van onze openbare basisschool in de buurt van Amersfoort beschikt onder andere over elf lokalen, een aula, technieklokaal, teamruimte en werkkamer voor individuele begeleiding van leerlingen. Buiten ons gebouw hebben we beschikking over drie pleinen. Twee voor groep 3 t/m 8 en een apart pleintje voor groep 1 en 2. Wilt u zelf onze locatie bekijken? Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Vragen over onze openbare basisschool?

Bent u op zoek naar een openbare basisschool in de buurt van Amersfoort die past bij uw kind en heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.